SupportCategory: Foreground ParalllaxGietvloer marmerlook: klassiek en levendig
Leonard Clapp asked 3 months ago

Zo krijg je een goed zicht op welke marmer-effecten jij kan laten aanbrengen op je gietvloer. In onze showroom ontvangt u gratis kleuradvies van onze specialisten. Maak een afspraak met één van onze specialisten en ontdek wat Willem Designvloeren voor u kan betekenen. Een gietvloer met marmerlook is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.
Door de tips, handleidingen en instructievideo’s van Epoxywinkel.nl kun je gemakkelijk zelf een gietvloer leggen. Door dit te doen, bespaar je op arbeidskosten en kun jij tegen een lage gietvloer prijs genieten van een mooie, Onderhoudsvriendelijke vloer (a cool way to improve). Met een Solo gietvloer wordt een vloer bedoeld die uit één kleur bestaat. Dit zorgt, samen met de naadloze afwerking, voor een modern en strak geheel. Perfect voor een industrieel interieur of juist een minimalistische look. Zijdegrijs heeft warme groene en bruine ondertonen waardoor we deze RAL-tint eerder onder de beige kleuren schalen dan grijs.
Denk bijvoorbeeld aan de tandarts, operatiekamers, maar ook in sportzalen, warenhuizen en overdekte winkelcentra. Dit wordt vaak als nadeel opgemerkt, maar bedenk je dat dit tegelijkertijd hygiëne verhogend werkt. Doordat een PU gietvloer stof en vuil afstoot, is deze ook gemakkelijk schoon te maken. Doe dit dan met warm water en een dweil en gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen.
Dit is nadelig voor de hygiëne (vuil kan in de naden gaan zitten) en het geeft niet de strakke aanblik van een gietvloer. Om een cementgebonden gietvloer een marmerlook te geven wordt een toplaag en een glanzende waxlaag als afwerking gebruikt. Dit wordt vervolgens aangebracht door te smeren (en dus niet te gieten). Lees verder om meer te weten te komen over gietvloeren met een marmerlook. Bij Epoxywinkel.nl vind je een gietvloer van een hoge kwaliteit voor de allerlaagste gietvloer prijs. Als je voor ons kant-en-klare gietvloerpakket kiest, profiteer je bovendien van stapelkorting.
Maak hierbij grote slagen in de vorm van halve maantjes. Ook deze laag laat je weer minstens 18 uur en maximaal 36 uur drogen. Deze laag moet minstens 18 uur drogen en binnen 36 uur breng je de volgende laag aan. Wij raden aan om de gietvloer met 2 personen aan te brengen. In de rekentool vul je gelijk de gegevens in die op jou van toepassing zijn. Je ontvangt de prijsindicatie binnen enkele minuten in je mailbox.
Ook voor een garagevloer is dit een handige eigenschap. Maak jouw garagevloer slijtvast, sterk en vloeistofdicht met onze vloercoating. Bij Epoxywinkel.nl vind je handige en voordelige alles-in-pakketten. Je hebt al een vloercoating voor maar €6,65 per vierkante meter. Epoxy gietvloeren zijn bijzonder geschikt voor industriële toepassingen vanwege hun hardheid, slijtvastheid en uitstekende weerstand tegen chemicaliën.
We helpen je graag verder bij het leggen van je eigen gietvloer. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. De PU gietvloeren worden geproduceerd op basis van plantaardige olie in de A-component. Daarnaast bestaan de producten voor 85% uit milieuvriendelijke grondstoffen. Heb je een glas rode wijn op je gietvloer laten vallen? Als je direct actie onderneemt is er niks aan de hand.